Opsætning af e-mail konto i Outlook 365 / 2019

Sådan opsætter du en e-mail konto i Outlook 365 / 2019.
I Outlook klik på menuen "Filer". Under "Kontooplysninger" klikker du på "Tilføj konto".
Her taster du din e-mail adresse og klikker på "Opret forbindelse".

Klik på "IMAP". I næste skærmbillede skal du indtaste din adgangskode hvorefter opsætningen er færdig.

Krypteret forbindelse
Det anbefales at benytte en sikker forbindelse til postserveren.
I Outlook klik på menuen "Filer". Under "Kontooplysninger" klikker du på "Kontoindstillinger" og vælg "Kontoindstillinger".
Vælg din e-mail adresse i listen og tryk på "Reparer...".
Tryk på "Avancerede indstillinger" og sæt kryds i "Lad mig manuelt reparere min konto".

Indgående post server skal være "mx1.planetweb.dk" og port 993. Krypteringsmetode "SSL/TLS".
Udgående post server skal være "mx1.planetweb.dk" og port 465. Krypteringsmetode "SSL/TLS".

"Serveren til udgående post "SMTP" kræver godkendelse": Her vælges "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post".

Tryk så på "Næste" og opsætningen er komplet.